Ukonniemen alueelta löytyy yli 4000 petipaikkaa moneen tarpeeseen. Vaihtoehtoja löytyy ylellisestä kylpyläsviitistä aina kodikkaaseen mökkimajoitukseen. Valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto- makeat yöunet ovat taatut.

Hotelli Rento

Pohjois-Euroopan suurin hirsirakennus tarjoaa vierailijoilleen kodikasta majoittumista 29 huoneen valikoimasta. Hotelli sopii täydellisesti sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille että aktiviteetteja hakeville urheilijoille. Hotelli Rento sijaitsee aivan keskeisten urheilusuorituspaikkojen äärellä.

Hotelli Rentoon

Imatran Kylpylä

Majoitu mukavasti ja vietä luontolomaa keskellä upeita maisemia, palveluiden ääressä ja luonnon rauhassa. Majoitu valintasi mukaan hotellin promenadi-huoneissa, loma-asunnoissa tai Spa Chalet -sviiteissä. Kylve ja nauti Taikametsän rentouttavasta tunnelmasta ja hoidoista. 

Imatran Kylpylään

Holiday Club Saimaa

Holiday Club Saimaa on täyden palvelun lomakeskus, josta löytyy tekemistä sekä sisältä että ulkoa vuoden ympäri. Täällä onnistuu rento, viihtyisä ja toimintatäytteinen loma vaikka koko perheen kesken.

Holiday Club Saimaalle

Saimaa Life & Saimaa Light

Saimaa Life ja Saimaa Light -loma-asunnot ja huoneistot sijaitsevat luonnon keskellä, Ukonniemen sydämessä, Saimaan rannan tuntumassa. Kaikki alueen aktiviteetit, suorituspaikat sekä nähtävyydet sijaitsevat kaikki välittömässä läheisyydessä. Ekologisista materiaaleista rakennetuissa kuudessa kaksikerroksisessa Saimaa Life -mökissä on 25 erikokoista asuntoa. Asunnoista löytyvät myös terassi tai tilava parveke sekä sähkösauna. Saimaa Light -lomahuoneistot sopivat erityisesti urheiluleiriryhmille.

Saimaa Life & Light

Hostel Ukonlinna

Rantasauna, kahvila, beach volley -kentät ja Saimaan hiekkaranta tarjoavat mahtavan ympäristön monenlaisiin tilaisuuksiin tai ihan vain rentoon oleskeluun. 

Ukonlinnaan