Ukonniemestä löydät vapaa-aikaasi niin rentoa lötköttelyä kuin hien pintaan nostattavaa treenausta. Katso ja tutustu alta löytyviin lukuisiin aktiviteetteihin!

Retkeily

Ukonniemi tarjoaa retkeilijöille useita mahdollisuuksia koko vuoden ympäri- liikkua voi patikoiden, pyöräillen, meloen, suppaillen, hiihtäen tai luistellen. Lammassaari, Saimaa Geopark -kohde, esittelee Saimaan luontoa kauneimmillaan. Merkitty, 3,5 kilometrin luontopolku, laavut, tulipaikat ja Imatran sataman palvelut tekevät retkelle lähtemisestä helppoa ilman suurempia valmisteluita. Talvisin Lammassaaressa voi retkeillä jääpolkua tai Ukonniemi-Rauha luistelurataa käyttäen.

Retkeilemään

M/S Emma

Huvikäyttöön muutettu entinen hinaaja-alus sopii tiloiltaan erinomaisesti pienten ryhmien tilausristeilyille. Aluksessa on oma keittiö, yhdistetty oleskelu- ja ruokailutila, sauna, pesuhuone, uimataso, WC sekä aurinkokansi, jossa on mukava nautiskella Saimaan järvimaisemista ja aurinkoisista kesäpäivistä.  

M/S Emmalle

M/S Christina

Tasokas, 50-paikkainen risteilyalus, joka tekee tilaus- ja maisemaristeilyjä sekä lähivesille että Saimaan saaristoon. M/S Christinalta löytyvät keula-, perä- ja yläsalongit, aurinkokansi, pieni keittiö, kahvila sekä WC. Laivalla on voimassa A-oikeudet.

M/S Christinalle

Tuplakasi Action

Laadukkaat elämys- ja ohjelmapalvelut matkailijoille, synttäriporukoille, pikkujouluun, polttareihin, tykypäiviin tai vaikka yritysjuhliiin.  Myös monipuoliset välinevuokrauspalvelut. 

Tuplakasi Actioniin

Water-SkiZoo

Saisiko olla nousuvarjoilua, vesihiihtoa, vesilautailua, sukellusta tai muuta vesiaktiviteettia? Water-SkiZoolta löytyvät myös kelluntapuvut ja taksivene.

Water Ski Zoohon

Atreenalin Seikkailupuisto Saimaa

Luonnon arvoja kunnioittaen toteutettu seikkailupuisto on unohtumaton luontoelämys kaiken ikäisille.

Puistossa on yhteensä viisi rataa, joita jokainen voi kiertää omien kykyjen ja uskalluksen mukaan, sekä Kids Land perheen pienimmille. Kolmen hehtaarin seikkailupuistoalueelta, metsän siimeksestä löytyy jopa 1,5 kilometriä eritasoisia ratoja.

Atreenalin Seikkailupuistoon

Saimaa Adventures

Saimaan laadukkaimmat ja monipuolisimmat aktiviteetit tarjoava elämystavaratalo; safarit, seikkailut, välinevuokraus, työhyvinvointi, kokouspalvelut. Sisällä ja ulkona. Kesällä ja talvella. 

Saimaa Adventuresiin

Angry Birds Activity Park

Huikeassa Angry Birds Activity Parkissa, koko perheen sisähuvipuistossa, riittää tekemistä vaikka millä mitalla. Huippuhauskaa toimintaa löytyy kaikenikäisille, niin naperoille, teini-ikäisille kuin aikuisillekin. Hyppää vihaisten lintujen maailmaan!

Angry Birds Activity Parkiin

Taiga Activities

Koiravaljakkoajeluja Imatran kylpylän maastoissa. Lisäksi monipuolinen vuokrapyörävalikoima; jopoja, maastopyöriä, sähköpyöriä. Vuokraamo sijaitsee Imatran kylpylän tiloissa. 

Hyppää kyytiin

Imatran Kylpylä

Kylpylän viikko-ohjelmasta löytyy valmiita aktiviteetteja vuoden jokaiselle päivälle, esimerkiksi vesijumpat, liikuntaryhmät, rentousryhmät, terveystietoiskut sekä ravintoloiden iltaohjelmat. Ohjelmat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Kylpylän ympäristössä sekä Ukonniemessä on tämän lisäksi mahdollisuudet monenlaiseen omatoimiseen tekemiseen ja puuhaan. 

Imatran kylpylään

Holiday Club Saimaa

Holiday Club Saimaa on täyden palvelun lomakeskus, josta löytyy tekemistä vuoden ympäri sekä sisältä että ulkoa. Sirkusteemainen, näkemisen arvoinen Cirque de Saimaa -elämyskylpylä ja rentouttavat Harmony Spa -hemmotteluhoidot takaavat onnistuneen kylpyläelämyksen.  Angry Birds Activity Parkissa päivä kuluu nopeasti koko perheen voimin ja peuhaamisen jälkeen vatsat täyttyvät kylpylähotellin monipuolisissa ravintoloissa.

Holiday Club Saimaalle

Hossukan Helmi

Toukokuussa 2012 valmistunut tilaussauna kokoustiloineen toivottaa tervetulleeksi Saimaalle. Tilat ovat suunniteltu parhaiten vastaamaan eri ryhmien tarpeita ja siten toimivat erinomaisesti tilaisuudessa kuin tilaisuudessa.

Hossukan Helmeen

Saunalautta Sisu

Sisun kotilaituri sijaitsee Imatran kylpylän niemen kärjessä vierasvenesatamaa vastapäätä. Avarat oleskelutilat, tilava sauna sekä mukavat majoitustilat takaavat erilaisen ja onnistuneen seilailun Imatran lähivesillä ja saaristossa. 

Sisun kyytiin