Tänä kesänä Imatralla on vieraillut useampi ensikertalainen. Lue miten Hatsololla, laurenzinaalla ja Marja Kihlströmillä kesäpäivät taittuivat Suomen Kansallisihmeessä, ja nappaa mukaan parhaat tärpit lomaan.

Laura "laurenzinaa" Nieminen

Suomen suosituimpiin Twitch-striimaajiin kuuluva laurenzinaa kävi ystävänsä kanssa Imatralla minilomalla. He majoittuivat hirsihotelli Rennosssa, ja seikkailivat retken aikana Vuoksessa pyöräillen, Vuoksen Kalastuspuistossa benji-trampoliinilla pomppien, sekä Saimaalla veneillen ja jetteillen. Myös faneja tavattiin useampaan otteeseen. 

Suurimman vaikutuksen teki tietenkin Imatrankoski kuohuineen. Katso vierailun parhaat palat Laurenzinaan Twitch-kanavalta.

Laurenzinaa Imatralla

Johannes "Hatsolo" Hattunen

Herra Hatsolo parkkeerasi asuntoautonsa Vuoksen Kalastuspuiston leirintäalueelle, nappasi ennakkoluulottomasti sähkömaastopyörän alleen ja kurvasi Ukonniemeen. Breakdancen EM-kisoihin treenaava ei laakereillaan ehdi lepäilemään, joten Ukonniemen urheilukeskittymässä tempaistiin reippaasti kuntoportaat läpi, katsastettiin Pump track -mestat ja sieltä pyöräiltiin takaisin Kalastuspuistoon Wakeboardin päälle.

Lukaise linkistä Hatsolon matkakertomus visiitistä.

Imatra breikaten