Talven paras loma on tässä. 
Ainutlaatuisia nähtävyyksiä ja tapahtumia, ikimuistoisia elämyksiä ja aktiviteetteja. Hiihtoa, eräilyä, seikkailua, chillailua. Tutustu Imatran monipuolisiin mahdollisuuksiin ja valitse oma suosikkisi.

Piaf - Pikkuvarpunen

Ranska. Pariisi. Säkenöivä musiikki. Herkistävä haitari, huumaava tunnelma ja maailman tunnetuimpiin, rakastetuimpiin ja arvostetuimpiin laulajatähtiin kuuluva, äänellään hurmannut Edith Piaf on Teatteri Imatran ehdoton elämys. 

Teatteriin

Taikametsässä arki katoaa

Imatran Kylpylän sauna- ja allasosasto, Kylpylä Taikametsä, palvelee säällä kuin säällä. Upea suomalaista luontoa vaaliva kokonaisuus hellii lämpimillä altailla ja rentouttaa niin kehon kuin mielenkin. Taikametsästä löytyy 16 allasta ja huikea 80 metrin vesiliukumäki.

Kylpylään

Lomaparatiisi Saimaan rannalla

Imatran Ukonniemen alue tarjoaa täydelliset puitteet aktiivimatkailuun. Lomaparatiisi sinisen Saimaan rannalla on yksi Suomen kauneimpia matkailualueita, jossa latautuu koko keho ja mieli.

Ukonniemeen

Sirkuskylpylä ja vihaiset linnut

Täyden palvelun lomakeskus, josta löytyy tekemistä vuoden ympäri sekä sisällä että ulkoa. Cirque de Saimaa -elämyskylpylässä nautitaan poreista ja lasketaan vesiliukumäkiä. Hauskaa päivää vietetään koko perheen suosikissa Angry Birds Activity Parkissa.

Holiday Club Saimaaseen

Takuuvarmasti ladulle

Imatran Ukonniemen alueella on käytössä yli 35 km yhtenäinen latuverkosto, josta löytyy 11 erilaista FIS homologoitua kisalatuvariaatiota. Tämän lisäksi Vuoksen itäpuolella hiihtäjiä palvelee monipuolinen n. 50 km latuverkosto. Tutustu koko latuverkostoon ja ajantasaiseen kuntotilanteeseen.

Ladulle

Kartanoromantiikkaa

Entisaikojen loistoonsa pikkuhiljaa palautettu upea Neitsytniemen kartano tarjoaa täydellisen mahdollisuuden vaikkapa romanttisen viikonloppulomasen viettoon. Idyllinen ympäristö huokuu tunnelmaa ja tarinoita Vuoksen varrella eletystä elegantista elämästä.

Tutustu kartanoon

Kulttuuritalo Virta

Virran kevät on tapahtumia täynnä! Karelia-salin lavalla nähdään mm. Tjango!, Yona, Oneviolin, Hevisaurus, Mikko Alatalo, Samuli Putro, Tommi Läntinen, The Miracle, Mariska, Marko Hietala ja JP Leppäluoto. 

Virtaan

Padelia Imatralla

Imatran Ukonniemessä palvelee Padel Club Finlandin uusi padelhalli.  Hallissa on neljä huippulaatuista kenttää, viihtyisät klubitilat sekä välinevuokrauspiste. Padel Imatralla pääset pelaamaan kahdella uudella ammattitason sisäkentällä.

Padel Club Finland
Padel Imatra 

Toimintaa ja chillausta

Laadukkaat elämys- ja ohjelmapalvelut matkailijoille, synttäriporukoille, pikkujouluun, polttareihin, tykypäiviin.  Monipuoliset vuokrauspalvelut täydentävät lomaelämyksesi. 

Tuplakasi Action

Pulmanratkontaa porukalla

Escape Room Imatra tarjoaa jännittävää ongelmanratkaisua kahdessa kohteessa.  Tunniksi takuuvarmasti mieleenpainuvaa tekemistä Imatran keskustassa tai Imatran kylpylässä!

Pakoon!

Huumaavaa kamarimusiikkia

Imatran Konserttihovi on elämys jo itsessään, ja sijainti maaseutumiljöössä viljapeltojen keskellä on osa paikan ainutlaatuista tunnelmaa. Koe salin erityinen akustiikka huippumuusikkojen konsertoimana. 

Konserttihoviin

Valtionhotellin jazzmusiikin talvitapahtuma

Parin vuoden tauon jälkeen pääsemme jälleen nauttimaan Valtionhotellin suositusta perinteisen jazzmusiikin talvitapahtumasta ruokailuineen. Ohjelmisto tarjoaa monipuolisen kokonaisuuden vanhaa jazzia bluesista swingiin. Tarjolla on talven buffet-illallinen klo 19–21.30, showtime klo 21.30. 

Jatsailemaan

Saunasta Vuokseen

Imatran Talviuimareiden saunalla voi arkipäivisin käydä saunomassa pientä maksua vastaan kuka vain ja pulahtaa virkistävään Vuokseen tai avantoon. Jos liityt seuran jäseneksi, pulahtelu on mahdollista myös sunnuntaisin.

Uimaan

Hiihtokurssille ja talviretkelle

Lähde taianomaiselle liukulumisuksiretkelle kuutamon loisteeseen tai hio hiihtotekniikkasi kuntoon opettajan avulla. Opastetut luontoretket ja hiihtokurssit järjestää Discover Saimaa.

Tutustu

Monipuolista shoppailua

Imatran ostosmahdollisuuksista ja palveluista löytyy lähes kaikki mitä tarvitset arkeen ja juhlaan. Lukuisat erikois- ja päivittäistavarakaupat palvelevat  shoppailunnälkäisiä ja kahvilat sekä ravintolat hellivät herkuttelijoita. 

Ostoparatiisit kartalla