Syyskesän  paras loma on tässä. 
Ainutlaatuisia nähtävyyksiä ja tapahtumia, ikimuistoisia elämyksiä ja aktiviteetteja. Retkeilyä, pyöräilyä, kalastusta, chillailua. Tutustu Imatran monipuolisiin mahdollisuuksiin ja valitse oma suosikkisi.

Ei makseta! Ei makseta!

Italialaisen Dario Fon poliittinen satiiri on täynnä komediaa ja farssia tavallisten ihmisten arjesta, jossa kaikki maksaa enemmän kuin mihin oikeasti on varaa. Ensi-ilta Teatteri Imatran suurella näyttämöllä 23.10.2021.

Teatteriin

Meillä hiihdetään jo!

Imatran ensilumenlatu avautui tänä syksynä Etelä-Suomen koulujen syyslomakauden alkaessa 15. lokakuuta. Tänä vuonna ensilumenlatu avataan vaiheittain, jotta taataan hiihtovarmuus ja lumen riittäminen koko kauden ajaksi.  Ensimmäisessä vaiheessa latu avautuu n. 1,5 km lenkkinä.

Ladulle

Virtaa rentoutumalla

Kylpylä Taikametsässä arki katoaa. Kohtaat luonnonvoimat uudella tavalla ja nautit taianomaisista elämyksistä. Luvassa valon ja varjon leikkiä ja vaihtuvia tunnelmia. Tavataan Sateiden Sillalla tai Louhen Luolassa!

Katso tarjoukset

Lätkähuumaa

Mestiksen viime vuosien suvereeni valtias, kaksinkertainen hallitseva mestari Imatran Ketterä jyrää jälleen! Tule, näe ja koe Suomen viihdyttävintä lätkää.

 

Ketterän kotimatsit

Sirkuskylpylä ja vihaiset linnut

Täyden palvelun lomakeskus, josta löytyy tekemistä vuoden ympäri sekä sisällä että ulkoa. Cirque de Saimaa -elämyskylpylässä nautitaan poreista ja lasketaan vesiliukumäkiä. Hauskaa päivää vietetään koko perheen suosikissa Angry Birds Activity Parkissa.

Holiday Club Saimaaseen

Ismo Leikola - Ei mitään vakavaa

24. lokakuuta Kulttuuritalo Virran  stand-up-lavalle lennähtää ei ainoastaan täysin uusi show, vaan suorastaan uusi ihminen, uudestisyntynyt Ismo. Ei mitään vakavaa on show jossa todella koetellaan rajoja. Tai oikeammin mennään niistä läpi että heilahtaa. Sellaisella nauravalla muurinmurtajalla.

Lisätiedot ja liput

Kartanoromantiikkaa

Entisaikojen loistoonsa pikkuhiljaa palautettu upea Neitsytniemen kartano tarjoaa täydellisen mahdollisuuden vaikkapa romanttisen viikonloppulomasen viettoon. Idyllinen ympäristö huokuu tunnelmaa ja tarinoita Vuoksen varrella eletystä elegantista elämästä.

Tutustu kartanoon

Palloa koloon

Golfin harrastajille Imatran seutu tarjoaa kaksi upeaa, toisistaan eroavaa täysimittaista golfkenttää. Imatra Golfin kenttä on tyypiltään puistokenttä kauniin Immalanjärven rannalla. Kenttä on huippupelaajille hyvin vaativa mutta tarjoaa klubipelaajalle mahdollisuuden turvalliseen bogey-peliin.  Golf Saimaan kenttä Holiday Club Saimaan lähistöllä on suunniteltu tuomaan haasteita ja onnistumisen iloja kaiken tasoisille pelaajille.

Imatran Golf
Golf Saimaa 

Toimintaa ja chillausta

Laadukkaat elämys- ja ohjelmapalvelut matkailijoille, synttäriporukoille, pikkujouluun, polttareihin, tykypäiviin.  Monipuoliset vuokrauspalvelut täydentävät lomaelämyksesi. 

Tuplakasi Action

Vesipolkupyöräilemään

Vesipolkupyörät vievät vesiurheilemisen täysin uudelle tasolle. Soveltuu loistavasti kaikille oli kyseessä siten rankempi urheilusuoritus, seikkaileminen tai hauskanpito.

Kokeilemaan

Kiekko liitoon

Imatran 4 eritasoista frisbeegolfrataa tarjoaa monipuoliset olosuhteet harjoitteluun ja kisailuun sekä leppoisaan ajanviettoon.

Radalle

Hyppää satulaan

Imatran kaupunkipyörillä polkaisee helposti ja kätevästi kaupungin kattavaa pyörätieverkostoa pitkin nähtävyydestä toiseen. Pyöriä löytyy mm. Keskusasemalta, Imatrankoskelta ja Ukonniemestä.

Pyörien sijainti

Lähde liitoon

Turvallisesti yhdessä kokeneen hyppymestarin kanssa suoritettu tandemhyppy on uskomaton elämys jonka muistat pitkään. Pääset nauttimaan postikorttimaisemista ja vapaapudotuksen vauhdista. 

Skydive Karjala

Saunalautta Sisu

Sisun kotilaituri sijaitsee Imatran satamassa Lammassaaren kärjessä. Avarat oleskelutilat, tilava sauna sekä mukavat majoitustilat takaavat erilaisen ja onnistuneen seilailun Imatran lähivesillä ja saaristossa. 

Sisulle

Pulmanratkontaa porukalla

Escape Room Imatra tarjoaa jännittävää ongelmanratkaisua kahdessa kohteessa.  Tunniksi takuuvarmasti mieleenpainuvaa tekemistä Imatran keskustassa tai Imatran kylpylässä!

Pakoon!

Huumaavaa kamarimusiikkia

Imatran Konserttihovi on elämys jo itsessään, ja sijainti maaseutumiljöössä viljapeltojen keskellä on osa paikan ainutlaatuista tunnelmaa. Koe salin erityinen akustiikka huippumuusikkojen konsertoimana. 

Konserttihoviin

Monipuolista shoppailua

Imatran ostosmahdollisuuksista ja palveluista löytyy lähes kaikki mitä tarvitset arkeen ja juhlaan. Lukuisat erikois- ja päivittäistavarakaupat palvelevat  shoppailunnälkäisiä ja kahvilat sekä ravintolat hellivät herkuttelijoita. 

Ostoparatiisit kartalla

Etätöihin lomalle?

Mikäpä olisi parempaa kuin pitää miniloma töiden lomassa? No tietenkin olla töissä lomakohteessa! Nappaa itsellesi etätyöpiste kylpylästä tai Ukonniemen aktiviteettien keskeltä. Kansallisihmeessä onnistuu sekä pikainen etätyöpiipahdus tai pidempikin rupeama.

Tutustu vaihtoehtoihimme etätöiden toteuttamisesta

Saimaa Life & Light
Imatran Kylpylä