Syksyn paras loma on tässä. 
Ikimuistoisia elämyksiä ja aktiviteetteja. Retkeilyä, pyöräilyä, kalastusta, chillailua. Tutustu mahdollisuuksiin ja valitse oma suosikkisi.

Lasten syyslomat 0 €

Varaa syyslomalle ihanaa etelän lämpöä Imatran Kylpylästä Saimaan rannalta. Syyslomallaviikoilla (42-43)  4–14 -vuotiaat lapset lomailevat kylpylässä veloituksetta.

Katso tarjoukset

Sirkuskylpylä ja vihaiset linnut

Täyden palvelun lomakeskus, josta löytyy tekemistä vuoden ympäri sekä sisällä että ulkoa. Cirque de Saimaa -elämyskylpylässä nautitaan poreista ja lasketaan vesiliukumäkiä. Hauskaa päivää vietetään koko perheen suosikissa Angry Birds Activity Parkissa.

Holiday Club Saimaaseen

Kultalampi

Teatteri Imatran syksyssä koskettava komedia luopumisesta, sukupolvien välisestä kuilusta ja pitkästä yhdessäolosta. 

Astu katsomoon

Toimintaa ja chillausta

Laadukkaat elämys- ja ohjelmapalvelut matkailijoille, synttäriporukoille, pikkujouluun, polttareihin, tykypäiviin.  Monipuoliset vuokrauspalvelut täydentävät lomaelämyksesi. 

Tuplakasi Action

Kiekko liitoon

Imatran 5 eritasoista fresbeegolfrataa tarjoaa monipuoliset olosuhteet harjoitteluun ja kisailuun sekä leppoisaan ajanviettoon. 

Radalle

39 askelta

John Buchanin kirjaan ja Alfred Hitchcockin elokuvaan perustuva parodia 39 askelta on riemastuttava, kekseliäs ja jännityksellä höystetty hittikomedia. Ensi-ilta Teatteri Imatran suurella näyttämöllä 24.10.

Komedian maailmaan

Herra Ylppö & EX

Ensimmäisen singlensä ”Parisängyn lakanat” syyskuussa julkaissut Herra Ylppö & EX valmistautuu parhaillaan helmikuussa ilmestyvän ”Lovi”-debyyttialbuminsa ilmestymiseen. Levy on teema-albumi, jonka kaikki kappaleet kertovat parisuhteen päättymisestä ja eron eri vaiheista. Kulttuuritalo Virta, Karelia-sali 6.11.

Lipunostoon

Viikate

Viikate julkaisee kolmannentoista studioalbuminsa 2.10. ”Rillumarei! lyö valokeilansa tunteiden peilipalloon tavalla, jota Viikate ei ole ennen harrastanut. Duuri on haikeaa, molli hilpeää ja kitarat soivat raikkaammin ja jorattavammin kuin koskaan aiemmin bändin perusjäykässä toiminnassa. Kulttuuritalo Virta, Karelia-sali 14.11.

Kouvostomolliin

Lisää Saikkua, kiitos!

Vielä on paljon kerrottavaa suomalaisesta terveydenhuollosta, lääkäreistä, hoitajista, potilaista, sairauksista ja ennakkoluuloista Ja mitähän hauskaa SOTE-uudistus tuo tullessaan, kun jo pelkkä valmistelu on ollut silkkaa farssia?! Kultturitalo Virran Karelia-salin lavalla 20.11. Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen

Hae saikkua tästä

Hauskaa lomaliikuntaa

Suppaile, melo, pyöräile.  Vuokravälineitä löytyy joka lähtöön.  Valitse mieleisesi ja lähde liikkeelle nauttimaan lomastasi Saimaan upeissa maisemissa.    

Etsi oma lajisi

Lautailemaan Vuokselle

Wake Park Imatra tarjoaa Varpasaaressa vauhtia vesillä. Vuonna 2020 valmistunut wakeboarding kaapelirata takaa tasaiset kyydit aina aallottomassa paikassa. Tervetuloa kokeilemaan wakeboardingia, wakeskatea tai vesihiihtoa.

Laineiden vauhtiin

Discover Saimaa

Minkälaisen elämysretken sinä haluaisit kokea? Discover Saimaa järjestää Imatran seudulla ja Etelä-Karjalassa pyörämatkoja, melontaretkiä, luonto- ja elämysmatkoja sekä syksyllä myös sieni- ja marjastusretkiä.

Valitse oma elämyksesi

Saunalautalla Saimaalle

Ihaile sinisen Saimaan upeita maisemia kattoterassilta ja nauti saunalautan vakaasta kyydistä. Avarat oleskelutilat, tilava sauna sekä mukavat majoitustilat takaavat onnistuneen risteilyn Imatran lähivesillä ja saaristossa. 

Sisun kyytiin

Teatteri Imatra

Suomen uusimman ja komeimman teatteritalon lavalla nähdään syyskaudella kaikkien tuntema klassikko Kultalampi sekä Hitchcockin elokuvaan perustuva parodia 39 askelta.  

Tutustu ohjelmistoon

Monipuolista shoppailua

Imatran ostosmahdollisuuksista ja palveluista löytyy lähes kaikki mitä tarvitset arkeen ja juhlaan. Lukuisat erikois- ja päivittäistavara- kaupat palvelevat  shoppailunnälkäisiä ja kahvilat sekä ravintolat hellivät herkuttelijoita. 

Ostoparatiisit kartalla

Pulmanratkontaa porukalla

Escape Room Imatra tarjoaa jännittävää ongelmanratkaisua kahdessa kohteessa.  Tunniksi takuuvarmasti mieleenpainuvaa tekemistä Imatran keskustassa tai Imatran kylpylässä!

Pakoon!