Ukonniemen alueelta löytyy yli 4000 petipaikkaa moneen tarpeeseen. Vaihtoehtoja löytyy ylellisestä kylpyläsviitistä aina kodikkaaseen mökkimajoitukseen. Myös ravintolapalveluissa valinnan varaa löytyy joka makuun. Valitse juuri sinulle sopivat vaihtoehdot. 

Imatran Kylpylä

Majoitu mukavasti ja vietä luontolomaa keskellä upeita maisemia, palveluiden ääressä ja luonnon rauhassa. Majoitu valintasi mukaan hotellin promenadi-huoneissa, loma-asunnoissa tai Spa Chalet -sviiteissä. Nauti Taikametsän rentouttavasta tunnelmasta ja hoidoista. 

Imatran Kylpylä

Hotelli Rento

Hotelli Rento tarjoaa palveluita isossa ja viihtyisässä ravintolassa, hyvin varustetussa kokoustilassa ja kodikkaassa saunassa. Hotellilla on oma yksityinen ja mukavan kokoinen pysäköintialue. Hotelli sopii täydellisesti sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille että aktiviteetteja hakeville urheilijoille. Hotelli Rento sijaitsee aivan keskeisten urheilusuorituspaikkojen äärellä.

Hotelli Rento

Saimaa Life & Saimaa Light

Saimaa Life ja Saimaa Light -loma-asunnot ja huoneistot sijaitsevat luonnon keskellä, Ukonniemen sydämessä, Saimaan rannan tuntumassa. Kaikki alueen aktiviteetit, suorituspaikat sekä nähtävyydet sijaitsevat kaikki välittömässä läheisyydessä. 

Saimaa Life & Light

Holiday Club Saimaa

Holiday Club Saimaa on täyden palvelun lomakeskus, josta löytyy tekemistä sekä sisältä että ulkoa vuoden ympäri. Täällä onnistuu rento, viihtyisä ja toimintatäytteinen loma vaikka koko perheen kesken.

Holiday Club Saimaa

Hotelli Rauhan Marinella Village

Holiday Club Saimaan läheisyydessä sijaitsevassa hotellissa tilavia, eri kokoisia lomahuoneistoja, joissa hyvin varusteltu keittiö. Lisäksi yhteiskäytössä erillinen saunaosasto, tilava sali ja keittiö. Sopii erityisen hyvin esim. erilaisille leiriryhmille. 

Rauhan Marinella Village

Hostel Ukonlinna

Rantasauna, kahvila, beach volley -kentät ja Saimaan hiekkaranta tarjoavat upean ympäristön monenlaisiin tilaisuuksiin tai ihan vain rentoon oleskeluun. 

Hostel Ukonlinna

Ankkurin caravanalue

Kesällä 2021 avattu 24-paikkainen caravanalue jossa 12 sähköpaikkaa ja 12 sähkötöntä paikkaa. Alue sijaitsee kahvila-ravintola Kolmen Ankkurin läheisyydessä. Alueella samat palvelut kuin vierasvenesatamassa.

Ankkurin Caravanalue

Ravintola Nuotta

Tasokas ruokaravintola Saimaan rantamaisemissa, vuoden 2020 Evento Awards-voittaja, Imatran matkustajasatamassa. Viihtyisään ravintolaan on suora yhteys portaita pitkin Imatran Kylpylältä. Asiakkaita palvelevat muun muassa iso aurinkoterassi ja oma savustamo. Herkullista savukalaa on saatavilla kesän jokaisena päivänä. 

Ravintola Nuotta

Ravintola Pistaasi

Imatran Kylpylän ruokaravintola jossa runsas ja monipuolinen buffetlounas ja -päivällinen joka päivä. Myös à la carte -menu. Kesällä grilli-iltoja ravintolan Saimaa-maisemin varustetulla aurinkoisella kesäterassilla.

Ravintola Pistaasi

Ravintola Kastanja

Kauden makuihin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin nojaava viihtyisä à la carte -ravintola Imatran Kylpylässä. Hyvän ruoan kruunaa laadukkaat viinit ja leppoisa palvelu.

Ravintola Kastanja

Kahvila Akseli G

Imatran Kylpylän kylpyläkadun valtias kahvila Akseli G tarjoaa suolaiset ja makeat herkut kahvin ja virvokkeiden kera. Kahvilan suurista ikkunoista avautuu näkymä Taikametsän vesielämään. Kahvila toimii myös virkistävänä allasbaarina kylpemisen lomassa.

Kahvila Akseli G

Bikini Bay Imatra

Karibialais-thaimaalaisen tuulahduksen tuova rantabaarialue satamaan vievän rantaraitin varrella. Tarjolla aurinkotuoleja, virvokkeita ja rentoa musiikkia veden äärellä. Anniskelualue 200 hengelle, A-oikeudet.  

Bikini Bay

Le Biff

Holiday Club Saimaan lämminhenkinen Rotîsseurs-kilvellä varustettu à la carte -ravintola. Josper-puuhiiligrilli takaa mehevät pihvit. Viihtyisällä terassilla voi ruokailla kesäaikaan.

Le Biff

O`Learys

Bostonilaistyylinen sporttibaari on Holiday Club Saimaan olohuone ja koko perheen ruokaravintola. Karaokea, biljardia, runsaasti erilaisia oluita maisteltavaksi

O`Learys

Easy Kitchen

Holiday Club Saimaan Easy Kitchenissä poikkeat vaivattomasti buffet-lounaalle, jota tarjolla päivittäin. Sesonkiaikoina myös päivällisbuffet.

Easy Kitchen