Ukonniemen alueelta löytyy yli 4000 petipaikkaa moneen tarpeeseen. Vaihtoehtoja löytyy ylellisestä kylpyläsviitistä aina kodikkaaseen mökkimajoitukseen. Myös ravintolapalveluissa valinnan varaa löytyy joka makuun. Valitse juuri sinulle sopivat vaihtoehdot. 

Imatran Kylpylä Spa Resort

Majoitu mukavasti ja vietä luontolomaa keskellä upeita maisemia, palveluiden ääressä ja luonnon rauhassa. Majoitu valintasi mukaan hotellin promenadi-huoneissa, loma-asunnoissa tai Spa Chalet -sviiteissä. Nauti Taikametsän rentouttavasta tunnelmasta ja hoidoista. 

Imatran Kylpylä Spa Resort

Saimaa Life & Saimaa Light

Saimaa Life ja Saimaa Light -loma-asunnot ja huoneistot sijaitsevat luonnon keskellä, Ukonniemen sydämessä, Saimaan rannan tuntumassa. Kaikki alueen aktiviteetit, suorituspaikat sekä nähtävyydet sijaitsevat kaikki välittömässä läheisyydessä. 

Saimaa Life & Light

Holiday Club Saimaan Rauha

Holiday Club Saimaan Rauha on täyden palvelun lomakeskus, josta löytyy tekemistä sekä sisältä että ulkoa vuoden ympäri. Yhdelle parasta aikaa on kylpylässä rentoutuminen, toiselle aktiivinen harrastaminen ja erilaisten lajien kokeilu, kolmas nauttii historiallisesta alueesta ja järvimaisemista. Holiday Club Saimaan Rauhassa viihtyy kukin omalla tavallaan.

Holiday Club Saimaan Rauha

Hotelli Rauhan Marinella Village

Holiday Club Saimaan läheisyydessä sijaitsevassa hotellissa tilavia, eri kokoisia lomahuoneistoja, joissa hyvin varusteltu keittiö. Lisäksi yhteiskäytössä erillinen saunaosasto, tilava sali ja keittiö. Sopii erityisen hyvin esim. erilaisille leiriryhmille. 

Rauhan Marinella Village

Hostel Ukonlinna

Rantasauna, kahvila, beach volley -kentät ja Saimaan hiekkaranta tarjoavat upean ympäristön monenlaisiin tilaisuuksiin tai ihan vain rentoon oleskeluun. 

Hostel Ukonlinna

Ravintola Nuotta

Tasokas ruokaravintola Saimaan rantamaisemissa, vuoden 2020 Evento Awards-voittaja, Imatran matkustajasatamassa. Viihtyisään ravintolaan on suora yhteys portaita pitkin Imatran Kylpylältä. Asiakkaita palvelevat muun muassa iso aurinkoterassi ja oma savustamo. Herkullista savukalaa on saatavilla kesän jokaisena päivänä. 

Ravintola Nuotta

Ravintola Pistaasi

Imatran Kylpylän ruokaravintola jossa runsas ja monipuolinen buffetlounas ja -päivällinen joka päivä. Myös à la carte -menu. Kesällä grilli-iltoja ravintolan Saimaa-maisemin varustetulla aurinkoisella kesäterassilla.

Ravintola Pistaasi

Ravintola Kastanja

Kauden makuihin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin nojaava viihtyisä à la carte -ravintola Imatran Kylpylässä. Hyvän ruoan kruunaa laadukkaat viinit ja leppoisa palvelu.

Ravintola Kastanja

Kahvila Akseli G

Imatran Kylpylän kylpyläkadun valtias kahvila Akseli G tarjoaa suolaiset ja makeat herkut kahvin ja virvokkeiden kera. Kahvilan suurista ikkunoista avautuu näkymä Taikametsän vesielämään. Kahvila toimii myös virkistävänä allasbaarina kylpemisen lomassa.

Kahvila Akseli G

Bikini Bay Imatra

Karibialais-thaimaalaisen tuulahduksen tuova rantabaarialue satamaan vievän rantaraitin varrella. Tarjolla aurinkotuoleja, virvokkeita ja rentoa musiikkia veden äärellä. Anniskelualue 200 hengelle, A-oikeudet.  

Bikini Bay

Le Biff

Holiday Club Saimaan lämminhenkinen Rotîsseurs-kilvellä varustettu à la carte -ravintola. Josper-puuhiiligrilli takaa mehevät pihvit. Viihtyisällä terassilla voi ruokailla kesäaikaan.

Le Biff

O`Learys

Bostonilaistyylinen sporttibaari on Holiday Club Saimaan olohuone ja koko perheen ruokaravintola. Karaokea, biljardia, runsaasti erilaisia oluita maisteltavaksi

O`Learys

Easy Kitchen

Holiday Club Saimaan Easy Kitchenissä poikkeat vaivattomasti buffet-lounaalle, jota tarjolla päivittäin. Sesonkiaikoina myös päivällisbuffet.

Easy Kitchen