Karjalan parhailla laulumailla sijaitsee Suomen Kansallisihme, joka tarjoaa viihtyisän asuinympäristön ja hyvät palvelut. Saimaa, Vuoksi ja Imatrankoski luovat ainutlaatuisen maiseman koettavaksi. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja erinomaiset urheilumahdollisuudet tarjoavat tekemistä ja elämyksiä.

Imatralta Helsinkiin matkaat junalla noin 2,5 tuntia ja Lappeenrantaan autoilet alle puolessa tunnissa. Meillä arki on sujuvaa, ei ole ruuhkia ja aikaa jää enemmän itselle tai perheelle. Imatra on myös suosittu lomakohde, joten mikset asuisi lomalla? 

Leveempää elämää

Imatralla asut edullisesti, valitsetpa sitten vuokrakodin tai omistusasunnon. Imatra sijoittuu asumiskuluiltaan vastaavan kokoisista kaupungeista edullisimpaan päähän. Tutustu Suomen Omakotiliiton tekemään tutkimukseen.   

Edullista elämistä

Piirun verran paremmat koulut

Imatralle on rakennettu kolme uutta koulukeskusta. Laadukkailla koulurakennuksilla halutaan taata lapsille ja nuorille terveet ja nykyaikaiset oppimisympäristöt. Myös osa varhaiskasvatuksen yksiköistä toimii uusissa koulukeskuksissa.

Tutustu palveluihin

Uusi koti Imatrankosken kansallismaisemaan

Ivonrannan historiaa huokuva asuinalue herää henkiin, kun alueen vanhat kivitalot kunnostetaan ja alueelle rakentuu myös uusia taloja. Ivonranta on  lähellä kaikkea; luontoa, Vuoksen rantaviivaa, Kosken koulua ja kaupungin keskustaa. Tutustu tontteihin sekä upeisiin kivitaloihin, ja aloita unelmasi toteuttaminen nyt. 

Tutustu Ivonrantaan

Jos minulla olisi yksi sana kuvaamaan Imatraa, se olisi vapaus. Nautin vapaudesta tutkia uusia reittejä metsässä koiriemme kanssa tai kävellä kauniin Saimaan äärellä. 

On jäisiä soittimia, ensilumenlatua tai Saunalauttaa. Tällainen tyyli täällä on, iloinen luovasti hullu eteläkarjalainen asenne.

Kannattaa kuitenkin harkita tarkkaan, tuleeko Imatralle vierailemaan – saattaa käydä niin, että kaupunkiin ihastuu ja siellä päätyy viettämään enemmänkin aikaa.

Kysy lisää Imatran mahdollisuuksista

Kotiuttaja Heikki tuntee Imatran monipuoliset mahdollisuudet vuosien kokemuksella. Heikki vinkkaa sinulle taikka koko perheelle paikat joissa harrastaa, miten Imatralla liikkua ja kertoo eri asuinalueiden ominaispiirteistä. 

Ota yhteyttä!
Heikki Laine, kotiuttaja
p. 020 617 2321 
heikki.laine@imatra.fi

Tilaa asumisen uutisia

Haluatko saada sähköpostitse tietoa Imatran mahdollisuuksista muuttajalle? Muutaman kerran vuodessa ilmestyvässä uutiskirjeessä kerromme asumisen vaihtoehdoista, työpaikoista ja elämisestä Imatralla.

Tilaa uutiskirje