Mitäpä jos? 

Karjalan parhailla laulumailla sijaitseva kaupunki tarjoaa viihtyisän asuinympäristön ja hyvät palvelut. Saimaa, Vuoksi ja Imatrankoski luovat ainutlaatuisen maiseman koettavaksi. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja aktiivinen liikuntayhteisö tarjoavat tekemistä ja elämyksiä.

Kaupungin keskusta on vain kivenheiton päässä Venäjän rajalta, Pietariin on matkaa hieman yli 200 kilometriä ja Helsinkiin junalla reilut kaksi tuntia. Lappeenrantaan Imatralta autoilee alle puolessa tunnissa, joten naapurissa voi piipahtaa vaikka töissä ja silti asua kansallisihmeessä.

Täällä asuu helpompi arki ja riemukas juhla. Tutustu ja tuu jo.

Rahaa jää kaikkeen kivaan

Imatralla asut edullisesti, valitsetpa sitten vuokrakodin tai omistusasunnon. Imatra sijoittuu asumiskuluiltaan vastaavan kokoisista kaupungeista edullisimpaan päähän. Tutustu Suomen Omakotiliiton tekemään tutkimukseen.   

Tutustu tutkimustuloksiin

Piirun verran paremmat koulut

Imatralle rakennetaan kolme uutta koulukeskusta vuoteen 2021 mennessä. Esimerkiksi Mansikkalaan nousee Suomen suurin puukoulu. Laadukkailla koulurakennuksilla halutaan taata lapsille ja nuorille terveet ja nykyaikaiset oppimisympäristöt. 

Tutustu palveluihin

Hulppeet mestat harrastaa

Imatran Ukonniemen aluetta on kehitetty vuosien ajan urheilu- ja liikuntamatkailun tarpeisiin. Hyvät puitteet ja aktiiviset liikuntayhteisöt tarjoavat monipuoliset harrastusmahdollisuudet niin aikuisille kuin lapsille. 

Tutustu Ukonniemeen