Kesän  paras loma on tässä. 
Ainutlaatuisia nähtävyyksiä ja tapahtumia, ikimuistoisia elämyksiä ja aktiviteetteja. Retkeilyä, pyöräilyä, kalastusta, chillailua. Tutustu mahdollisuuksiin ja valitse oma suosikkisi.

Pokka pitää

Imatran kesäteatterissa nähdään kesällä Pokka pitää, jonka hullunkuriset hahmot tarjoilevat riemukasta seuraa. Hyacinth Bucket toivottaa teidät tervetulleiksi merellisille illallisille! Ensi-ilta 29.6.

Kesäteatteriin

Virtaa rentoutumalla

Kylpylä Taikametsässä arki katoaa. Kohtaat luonnonvoimat uudella tavalla ja nautit taianomaisista elämyksistä. Luvassa valon ja varjon leikkiä ja vaihtuvia tunnelmia. Tavataan Sateiden Sillalla tai Louhen Luolassa!

Katso tarjoukset

Toimintaa ja chillausta

Laadukkaat elämys- ja ohjelmapalvelut matkailijoille, synttäriporukoille, pikkujouluun, polttareihin, tykypäiviin.  Monipuoliset vuokrauspalvelut täydentävät lomaelämyksesi. 

Tuplakasi Action

Sirkuskylpylä ja vihaiset linnut

Täyden palvelun lomakeskus, josta löytyy tekemistä vuoden ympäri sekä sisällä että ulkoa. Cirque de Saimaa -elämyskylpylässä nautitaan poreista ja lasketaan vesiliukumäkiä. Hauskaa päivää vietetään koko perheen suosikissa Angry Birds Activity Parkissa.

Holiday Club Saimaaseen

Imatra Power Festival

2.-3. heinäkuuta Fortumin puistossa Imatrankosken voimalaitoksen kupeessa ensi kertaa järjestettävä musiikkifestari marssittaa lavalle joukon kotimaisia huippuartisteja. Mukana mm. Aste, Mikael Gabriel, Reino Nordin ja Erika Wikman 

Ohjelma ja aikataulut

Vesipolkupyöräilemään

Vesipolkupyörät vievät vesiurheilemisen täysin uudelle tasolle. Soveltuu loistavasti kaikille oli kyseessä siten rankempi urheilusuoritus, seikkaileminen tai hauskanpito.

Kokeilemaan

Kiekko liitoon

Imatran 4 eritasoista frisbeegolfrataa tarjoaa monipuoliset olosuhteet harjoitteluun ja kisailuun sekä leppoisaan ajanviettoon.

Radalle

Hyppää satulaan

Imatran kaupunkipyörillä polkaisee helposti ja kätevästi kaupungin kattavaa pyörätieverkostoa pitkin nähtävyydestä toiseen. Pyöriä löytyy mm. Keskusasemalta, Imatrankoskelta ja Ukonniemestä.

Pyörien sijainti

Saunalautta Sisu

Sisun kotilaituri sijaitsee Imatran satamassa Lammassaaren kärjessä. Avarat oleskelutilat, tilava sauna sekä mukavat majoitustilat takaavat erilaisen ja onnistuneen seilailun Imatran lähivesillä ja saaristossa. 

Sisulle

Pulmanratkontaa porukalla

Escape Room Imatra tarjoaa jännittävää ongelmanratkaisua kahdessa kohteessa.  Tunniksi takuuvarmasti mieleenpainuvaa tekemistä Imatran keskustassa tai Imatran kylpylässä!

Pakoon!

Huumaavaa kamarimusiikkia

Imatran Konserttihovi on elämys jo itsessään, ja sijainti maaseutumiljöössä viljapeltojen keskellä on osa paikan ainutlaatuista tunnelmaa. Koe salin erityinen akustiikka huippumuusikkojen konsertoimana. 

Konserttihoviin

Monipuolista shoppailua

Imatran ostosmahdollisuuksista ja palveluista löytyy lähes kaikki mitä tarvitset arkeen ja juhlaan. Lukuisat erikois- ja päivittäistavara- kaupat palvelevat  shoppailunnälkäisiä ja kahvilat sekä ravintolat hellivät herkuttelijoita. 

Ostoparatiisit kartalla

Etätöihin lomalle?

Mikäpä olisi parempaa kuin pitää miniloma töiden lomassa? No tietenkin olla töissä lomakohteessa! Nappaa itsellesi etätyöpiste kylpylästä tai Ukonniemen aktiviteettien keskeltä.
Kansallisihmeessä onnistuu sekä pikainen etätyöpiipahdus tai pidempikin rupeama.

Tutustu vaihtoehtoihimme etätöiden toteuttamisesta

Saimaa Life
Imatran Kylpylä