Talven paras loma on tässä. 
Ikimuistoisia elämyksiä ja aktiviteetteja. Hiihtoa, retkeilyä, pyöräilyä, kalastusta, chillailua. Tutustu mahdollisuuksiin ja valitse oma suosikkisi.

Etätöihin lomalle?

Mikäpä olisi parempaa kuin pitää miniloma töiden lomassa? No tietenkin olla töissä lomakohteessa! Nappaa itsellesi etätyöpiste kylpylästä tai Ukonniemen aktiviteettien keskeltä.
Kansallisihmeessä onnistuu sekä pikainen etätyöpiipahdus tai pidempikin rupeama.

Tutustu vaihtoehtoihimme etätöiden toteuttamisesta

Saimaa Life
Imatran Kylpylä

Sirkuskylpylä ja vihaiset linnut

Täyden palvelun lomakeskus, josta löytyy tekemistä vuoden ympäri sekä sisällä että ulkoa. Cirque de Saimaa -elämyskylpylässä nautitaan poreista ja lasketaan vesiliukumäkiä. Hauskaa päivää vietetään koko perheen suosikissa Angry Birds Activity Parkissa.

Holiday Club Saimaaseen

Rinteeseen

Lunta on tykitetty viime viikot urakalla ja taivaaltakin on nyt tullut lisää.  Kaikki 6 rinnettä ja 3 hissiä FreeSkissä on avattu.

Katso aukioloajat

SounDome

Jäästä ja lumesta rakentuva konserttisali, joka tarjoaa uudenlaisen ja unohtumattoman musiikki- ja kulttuurielämyksen. Soittimet, joilla konsertit soitetaan ovat valmistettu Imatran halki virtaavan Vuoksen jäästä.

Sisään igluun

Elämä ikkunan takana

Eppu Nuotion Teatteri Imatralle kirjoittama lämmin, hauska ja koskettavakin musiikkinäytelmä vie Leevi and the Leavingsin rakastettujen laulujen nostalgiseen maailmaan. Kantaesitys 13.2.2021.

Musikaalin maailmaan

Discover Saimaa

Miltä maistuisi nokipannukahvit lettujen kera talvisen kävelyretken päätteeksi? Tai maastohiihtokurssi ensilumenladulla jo lokakuussa? Maastopyöräretkellekin pääset kanssamme ympäri vuoden.  Aito elämys ja puhdas luonto tarjoavat parhaan mahdollisen irtioton arjesta. 

Koe Saimaa kaikkina vuodenaikoina

Saunalautalla Saimaalle

Ihaile sinisen Saimaan upeita maisemia kattoterassilta ja nauti saunalautan vakaasta kyydistä. Avarat oleskelutilat, tilava sauna sekä mukavat majoitustilat takaavat onnistuneen risteilyn Imatran lähivesillä ja saaristossa. 

Sisun kyytiin

Pulmanratkontaa porukalla

Escape Room Imatra tarjoaa jännittävää ongelmanratkaisua kahdessa kohteessa.  Tunniksi takuuvarmasti mieleenpainuvaa tekemistä Imatran keskustassa tai Imatran kylpylässä!

Pakoon!

Toimintaa ja chillausta

Laadukkaat elämys- ja ohjelmapalvelut matkailijoille, synttäriporukoille, pikkujouluun, polttareihin, tykypäiviin.  Monipuoliset vuokrauspalvelut täydentävät lomaelämyksesi. 

Tuplakasi Action

Monipuolista shoppailua

Imatran ostosmahdollisuuksista ja palveluista löytyy lähes kaikki mitä tarvitset arkeen ja juhlaan. Lukuisat erikois- ja päivittäistavara- kaupat palvelevat  shoppailunnälkäisiä ja kahvilat sekä ravintolat hellivät herkuttelijoita. 

Ostoparatiisit kartalla