Kesän  paras loma on tässä. 
Ainutlaatuisia nähtävyyksiä ja tapahtumia, ikimuistoisia elämyksiä ja aktiviteetteja. Retkeilyä, pyöräilyä, kalastusta, chillailua. Tutustu mahdollisuuksiin ja valitse oma suosikkisi.

Pokka pitää

Imatran kesäteatterissa nähdään kesällä Pokka pitää, jonka hullunkuriset hahmot tarjoilevat riemukasta seuraa. Hyacinth Bucket toivottaa teidät tervetulleiksi merellisille illallisille! Ensi-ilta 29.6.

Kesäteatteriin

Virtaa rentoutumalla

Kylpylä Taikametsässä arki katoaa. Kohtaat luonnonvoimat uudella tavalla ja nautit taianomaisista elämyksistä. Luvassa valon ja varjon leikkiä ja vaihtuvia tunnelmia. Tavataan Sateiden Sillalla tai Louhen Luolassa!

Katso tarjoukset

Toimintaa ja chillausta

Laadukkaat elämys- ja ohjelmapalvelut matkailijoille, synttäriporukoille, pikkujouluun, polttareihin, tykypäiviin.  Monipuoliset vuokrauspalvelut täydentävät lomaelämyksesi. 

Tuplakasi Action

Sirkuskylpylä ja vihaiset linnut

Täyden palvelun lomakeskus, josta löytyy tekemistä vuoden ympäri sekä sisällä että ulkoa. Cirque de Saimaa -elämyskylpylässä nautitaan poreista ja lasketaan vesiliukumäkiä. Hauskaa päivää vietetään koko perheen suosikissa Angry Birds Activity Parkissa.

Holiday Club Saimaaseen

Lunta tupaan!

Superpesistä ja talviurheilua keskellä kesää! 7. heinäkuuta IPV-Siilinjärvi -superpesismatsin yhteydessä Suomen yhdistetyn maajoukkue ottaa mittaa toisistaan KIA Nordic Combined kilpailussa. Koehyppääjänä legendaarinen Eddie Edwards, äänessä tietenkin Antero Mertaranta.

 

Lisätiedot ja liput

Saimaa Cycle Tour

9.-10. heinäkuuta ajettava pyöräilytapahtuma on avoin kaiken tasoisille pyöräilyn harrastajille. Reitti kulkee keskelle maailman kauneimpia järvimaisemia ja tapahtumassa päästään nauttimaan keskikesän yöttömän yön taianomaisesta valosta ja tunnelmasta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Kartanoromantiikkaa

Entisaikojen loistoonsa pikkuhiljaa palautettu upea Neitsytniemen kartano tarjoaa täydellisen mahdollisuuden vaikkapa romanttisen viikonloppulomasen viettoon. Idyllinen ympäristö huokuu tunnelmaa ja tarinoita Vuoksen varrella eletystä elegantista elämästä.

Tutustu kartanoon

Sininen Saimaa kutsuu

Nauti Saimaan järvimaisemista ja aurinkoisista kesäpäivistä Imatran lähivesillä ja saaristossa tasokkaalla 50-paikkaisella risteilyaluksella tai huvikäyttöön muutetulla entisellä hinaaja-aluksella risteillen.

m/s Christina
m/s Emma

Palloa koloon

Golfin harrastajille Imatran seutu tarjoaa kaksi upeaa, toisistaan eroavaa täysimittaista golfkenttää. Imatra Golfin kenttä on tyypiltään puistokenttä kauniin Immalanjärven rannalla. Kenttä on huippupelaajille hyvin vaativa mutta tarjoaa klubipelaajalle mahdollisuuden turvalliseen bogey-peliin.  Golf Saimaan kenttä Holiday Club Saimaan lähistöllä on suunniteltu tuomaan haasteita ja onnistumisen iloja kaiken tasoisille pelaajille.

Imatran Golf
Golf Saimaa 

Kesän kuumin viikonloppu

Suomen suurin ja kuumin CrossFit -tapahtuma 16.-18. heinäkuuta on vauhdikasta katsottavaa. Tule seuraamaan 150 kisaajan taistoa Imatran Ukonniemeen ja kannusta parhaat voittoon. 

Karjalan Kovin

Kansainvälistä katuteatteria

Mustan ja Valkoisen kansainvälinen teatterifestivaali järjestetään tänä vuonna katutapahtumana. 28.-31. heinäkuuta järjestettävän festarin teemana on ”Koronan aikainen teatteri”. Katutapahtumaa vietetään kotimaisten ja kansainvälisten huipputaiteilijoiden parissa.

Katso ohjelma

We Love To Festival

30.-31. heinäkuuta Vuoksen varrella Virran puistossa tampataan lujaa! Bailaavan kansan oman festarin musiikkitarjonta kattaa niin tämän päivän hittiartisteja kuin ysärin suursuosikkejakin.

Bailaamaan

SCL Imatra Strongman Showdown

Voimamiehet saapuvat jälleen Imatralle! 23.-24. heinäkuuta Suomen kuusi vahvinta saa vastaansa kuusi timantinkovaa ulkomaista kilpailijaa. Tapahtumapaikkana Inkerinaukio ja kävelykatu Koskenparras Imatran keskustassa. 

Voimamiesten pariin

Vesipolkupyöräilemään

Vesipolkupyörät vievät vesiurheilemisen täysin uudelle tasolle. Soveltuu loistavasti kaikille oli kyseessä siten rankempi urheilusuoritus, seikkaileminen tai hauskanpito.

Kokeilemaan

Kiekko liitoon

Imatran 4 eritasoista frisbeegolfrataa tarjoaa monipuoliset olosuhteet harjoitteluun ja kisailuun sekä leppoisaan ajanviettoon.

Radalle

Hyppää satulaan

Imatran kaupunkipyörillä polkaisee helposti ja kätevästi kaupungin kattavaa pyörätieverkostoa pitkin nähtävyydestä toiseen. Pyöriä löytyy mm. Keskusasemalta, Imatrankoskelta ja Ukonniemestä.

Pyörien sijainti

Lähde liitoon

Turvallisesti yhdessä kokeneen hyppymestarin kanssa suoritettu tandemhyppy on uskomaton elämys jonka muistat pitkään. Pääset nauttimaan postikorttimaisemista ja vapaapudotuksen vauhdista. 

Skydive Karjala

Jäppilänniemen taidetie

Tavallisesta maalaismaisemasta saa hauskemman, kun kylätien varteen pystyttää taideteoksia. Näin on tehty jo reilun kymmenen vuoden ajan Imatran Jäppilänniemessä. 

Taidetielle

Saunalautta Sisu

Sisun kotilaituri sijaitsee Imatran satamassa Lammassaaren kärjessä. Avarat oleskelutilat, tilava sauna sekä mukavat majoitustilat takaavat erilaisen ja onnistuneen seilailun Imatran lähivesillä ja saaristossa. 

Sisulle

Pulmanratkontaa porukalla

Escape Room Imatra tarjoaa jännittävää ongelmanratkaisua kahdessa kohteessa.  Tunniksi takuuvarmasti mieleenpainuvaa tekemistä Imatran keskustassa tai Imatran kylpylässä!

Pakoon!

Huumaavaa kamarimusiikkia

Imatran Konserttihovi on elämys jo itsessään, ja sijainti maaseutumiljöössä viljapeltojen keskellä on osa paikan ainutlaatuista tunnelmaa. Koe salin erityinen akustiikka huippumuusikkojen konsertoimana. 

Konserttihoviin

Monipuolista shoppailua

Imatran ostosmahdollisuuksista ja palveluista löytyy lähes kaikki mitä tarvitset arkeen ja juhlaan. Lukuisat erikois- ja päivittäistavara- kaupat palvelevat  shoppailunnälkäisiä ja kahvilat sekä ravintolat hellivät herkuttelijoita. 

Ostoparatiisit kartalla

Etätöihin lomalle?

Mikäpä olisi parempaa kuin pitää miniloma töiden lomassa? No tietenkin olla töissä lomakohteessa! Nappaa itsellesi etätyöpiste kylpylästä tai Ukonniemen aktiviteettien keskeltä.
Kansallisihmeessä onnistuu sekä pikainen etätyöpiipahdus tai pidempikin rupeama.

Tutustu vaihtoehtoihimme etätöiden toteuttamisesta

Saimaa Life
Imatran Kylpylä