Vuoden paras loma on tässä. 
Ainutlaatuisia nähtävyyksiä ja tapahtumia, ikimuistoisia elämyksiä ja aktiviteetteja. Eräilyä, seikkailua ja chillailua. Tutustu Imatran monipuolisiin mahdollisuuksiin ja valitse oma suosikkisi.

Taikametsässä arki katoaa

Imatran Kylpylän sauna- ja allasosasto, Kylpylä Taikametsä, palvelee säällä kuin säällä. Upea suomalaista luontoa vaaliva kokonaisuus hellii lämpimillä altailla ja rentouttaa niin kehon kuin mielenkin. Taikametsästä löytyy 16 allasta ja huikea 80 metrin vesiliukumäki.

Imatran kylpylään

Sirkuskylpylä ja vihaiset linnut

Täyden palvelun lomakeskus, josta löytyy tekemistä vuoden ympäri sekä sisällä että ulkoa. Cirque de Saimaa -elämyskylpylässä nautitaan poreista ja lasketaan vesiliukumäkiä. Hauskaa päivää vietetään koko perheen suosikissa Angry Birds Activity Parkissa.

Holiday Club Saimaaseen

Talo täynnä kulttuuria

Kulttuuritalo Virta tarjoaa monipuolisella ohjelmistollaan irtioton arjesta. Talon monipuolinen kulttuuritarjonta pitää sisällään Karelia- ja Kaleva-salien tapahtumat, pääkirjaston palveluineen ja tapahtumineen, modernin Taidemuseon laadukkaine näyttelyineen sekä kaupungin historiaa esittelevän kaupunginmuseon.

Virtaan

Katoamistemppu

Kuinka ratkaista rahahuolet ja järjestää itselleen lokoisat eläkepäivät Karibialla? Katoamistempun pääosassa on kovia kokenut Tylerin yrittäjäpariskunta. Pariskunnan talous on pahoissa ongelmissa ja tilanteen korjaamiseksi Tylerit kehittävät ovelan suunnitelman. Sen toteutus vain ei kestä päivänvaloa. Näytelmä on hyvin kevyt, yhdistelmä modernia ja perinteistä komediaa.

Katoamistemppuun

Hölmöläiset

Hölmöläiset ovat touhukasta, hyväsydämistä ja uudistusmielistä väkeä, joilta ei mielikuvitusta puutu. Heille sattuu ja tapahtuu usein oivallisia asioita, joista on riittänyt tarinoita kansanperinteeksi ympäri maailman. Hauska koko perheen teatteriesitys. 

Hölmöläiset -esitykseen

Piaf - pikkuvarpunen

Ranska. Pariisi. Säkenöivä musiikki. Herkistävä haitari, huumaava tunnelma ja maailman tunnetuimpiin, rakastetuimpiin ja arvostetuimpiin laulajatähtiin kuuluva, äänellään hurmannut Edith Piaf on Teatteri Imatran syyskauden ehdoton elämys.

Teatteriin

Suvi Teräsniska - Särkyneiden sydänten tie

Ihmisen poika -kiertueellaan hurmannut, upean Suvi Teräsniskan konserttisalikiertueella kuullaan tuttuja biisejä vuosien varrelta, julkaisemattomia lauluja tulevalta albumilta ja mausteena pari Suville tärkeää lainabiisiä oman elämäni soundtrackilta. Särkyneiden sydänten tie saapuu Imatralle lokakuun 1.päivä. 

Särkyneiden sydänten tielle

Lomaparatiisi Saimaan rannalla

Imatran Ukonniemen alue tarjoaa täydelliset puitteet aktiivimatkailuun. Lomaparatiisi sinisen Saimaan rannalla on yksi Suomen kauneimpia matkailualueita, jossa latautuu koko keho ja mieli.

Ukonniemeen

Elämyksiä pyöräillen

Imatran Ukonniemi ja sen lähiseutu tarjoavat laadukkaat kuntoilu- ja harjoitteluolosuhteet viihdyitpä sitten pumptrackilla, maastopyörän selässä, hissipyöräilyn vauhdista nauttien tai maanteillä Saimaan rantojen äärellä. Liikuitpa yksin, kaveriporukassa, perheen kanssa tai seurajoukkueella, Imatra tarjoaa loistavan kokonaisuuden!

Pyöräilemään

Retkeilemään

Imatran seudun monipuolinen luonto kutsuu liikkumaan ja virkistymään. Upeissa maisemissa retkeilyn ja luontokohteiden lisäksi luontoliikkujalle on tarjolla kulttuurihistoriaa ja geologisia harvinaisuuksia.

Reiteille ja retkikohteisiin

Vesiurheilua

Wake Park Imatra on täyden palvelun vesiurheilukeskus. Kaapeliradalla pääset helposti sisään wakeboarding-, wakeskate- tai vesihiihtomaailmaan. Aina aalloton spotti tarjoaa loistavan ympäristön temppujen harjoitteluun myös pro-lautailijoille.

Wake In Vuoksi

Kalapaikkana Imatra

Salattu kala-apaja ja lohijoki osaa yllättää positiivisesti kokeneenkin kalastajan. Koe Vuoksen ja Saimaan kalakanta ja narraa vuoden paras saalis säästä riippumatta.

Kalalle

Toimintaa ja chillausta

Laadukkaat elämys- ja ohjelmapalvelut matkailijoille, synttäriporukoille, pikkujouluun, polttareihin, tykypäiviin.  Monipuoliset vuokrauspalvelut täydentävät lomaelämyksesi. 

Tuplakasi Action

Kartanoromantiikkaa

Entisaikojen loistoonsa pikkuhiljaa palautettu upea Neitsytniemen kartano tarjoaa täydellisen mahdollisuuden vaikkapa romanttisen viikonloppulomasen viettoon. Idyllinen ympäristö huokuu tunnelmaa ja tarinoita Vuoksen varrella eletystä elegantista elämästä.

Tutustu kartanoon

Alvar Aallon arkkitehtoninen helmi

Kolmen Ristin kirkko valmistui vuonna 1958 ja edustaa modernia kirkkokokonaisuutta, jossa on erikseen kirkkotila sekä erilaisia harrastetiloja. Kirkko on kokonaistaideteos, johon Aalto suunnitteli toimistonsa kanssa myös koko sisustuksen valaisimista ja kolehtihaaveista alkaen.

Kolmen Ristin kirkkoon

Pulmanratkontaa porukalla

Escape Room Imatra tarjoaa jännittävää ongelmanratkaisua kahdessa kohteessa. Tunniksi takuuvarmasti mieleenpainuvaa tekemistä Imatran keskustassa tai Imatran kylpylässä!

Pakoon!

Valon ja taiteen helmiä

Koko perheen maksuton tapahtuma, jossa yleisö pääsee illan hämärtyessä kävelemällä tutustumaan, näkemään ja kokemaan Imatran keskustassa ja lähiympäristössä valaistuja kohteita. Luvassa elämyksiä, työpajoja ja esityksiä valon ja taiteen ympärillä. Valon ja taiteen helmiä 18.–22.10.2023 Imatralla.

Valon ja taiteen helmiin

Stand up -ilta Jacke Björklundin kanssa

Satiirin kuningas ja sarkasmin keisari. Hyvät naiset ja herrat, Jacke Björklund! Kotimaan suosituimpiin stand up -koomikoihin lukeutuva Jacke Björklund jatkaa kiertuettaan suuren kysynnän vuoksi myös syksyllä 2023. Kiertue saapuu Imatralle Kulttuuritalo Virtaan perjantaina 20. lokakuuta.

Stand up -iltaan

Aikakone — 30 vuotta

Jo vuosikymmenet ihmisiä tanssittanut Aikakone-yhtye juhlii 30-vuotis synttäreitään juhlakiertueella tulevana syksynä. Karelia-salin lavalla 28.10. nähdään yhtyeen ydinkokoonpano, johon kuuluu Maki, Sani ja Alex.

Aikakoneeseen

Show Must Go On

Show Must Go On on Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva spektaakkeli huippulaulajineen, bändin tyylille uskollisine pukuineen ja valoineen. Esitys on samalla kunnianosoitus kaikkien aikojen karismaattisimman laulajan, Freddie Mercuryn muistolle. Upea show nähdään Kulttuuritalo Virrassa marraskuun 17.päivä. 

Show'hun

Lystilauantai

Koko perheen tapahtumassa Lystilauantaissa 18.11. on tarjolla monenmoista ohjelmaa. Mukana tapatumassa ovat mm. MLL, EKLU, VKL. Pääesiintyjänä on tubettaja ja grammaaja Tinke.

Lystilauantaihin

Imatra Big Band 50-v. konsertti

Imatra Big Band 50-vuotis konsertissa 23.11. solisteina nähdään Laura Voutilainen, Maria Lund, Sami Pitkämö, Mikael Konttinen, Heikki Pöyhiä ja Antti Sarpila. Kapellimestarina Antti Rissanen. 

Konserttiin

Kummeli - Ensimmäinen jäähyväiskiertue

Kummeli, hulvaton poppoo on naurattanut itsensä suomalaisten sydämiin 1990-luvun alkupuolelta lähtien. Maan kovin koomikkoryhmä kiertää jälleen Suomea 12 vuoden tauon jälkeen. Tämän kertaiselle kiertueelle on annettu nimeksi Ensimmäinen Jäähyväiskiertue ja se nähdään Imatralla 26.marraskutta.

Jäähyväiskiertueelle

Skynett Langames

Skynett Langames on Etelä-Karjalan suurin pelitapahtuma, joka kokoaa yhteen Suomen laajuisesti nuoria ja aikuisia pelien pariin Imatran urheilutalolle yhden viikonlopun ajaksi.

Gameihin

Monipuolista shoppailua

Imatran ostosmahdollisuuksista ja palveluista löytyy lähes kaikki mitä tarvitset arkeen ja juhlaan. Lukuisat erikois- ja päivittäistavarakaupat palvelevat  shoppailunnälkäisiä ja kahvilat sekä ravintolat hellivät herkuttelijoita. 

Ostosparatiisit kartalla