Kesän  paras loma on tässä. 
Ainutlaatuisia nähtävyyksiä ja tapahtumia, ikimuistoisia elämyksiä ja aktiviteetteja. Retkeilyä, pyöräilyä, kalastusta, chillailua. Tutustu Imatran monipuolisiin mahdollisuuksiin ja valitse oma suosikkisi.

Pokka pitää

Imatran kesäteatterissa nähdään kesällä Pokka pitää, jonka hullunkuriset hahmot tarjoilevat riemukasta seuraa. Hyacinth Bucket toivottaa teidät tervetulleiksi merellisille illallisille! Ensi-ilta 29. kesäkuuta ja esitykset jatkuvat 1. elokuuta asti.

Kesäteatteriin

Virtaa rentoutumalla

Kylpylä Taikametsässä arki katoaa. Kohtaat luonnonvoimat uudella tavalla ja nautit taianomaisista elämyksistä. Luvassa valon ja varjon leikkiä ja vaihtuvia tunnelmia. Tavataan Sateiden Sillalla tai Louhen Luolassa!

Katso tarjoukset

Toimintaa ja chillausta

Laadukkaat elämys- ja ohjelmapalvelut matkailijoille, synttäriporukoille, pikkujouluun, polttareihin, tykypäiviin.  Monipuoliset vuokrauspalvelut täydentävät lomaelämyksesi. 

Tuplakasi Action

Sirkuskylpylä ja vihaiset linnut

Täyden palvelun lomakeskus, josta löytyy tekemistä vuoden ympäri sekä sisällä että ulkoa. Cirque de Saimaa -elämyskylpylässä nautitaan poreista ja lasketaan vesiliukumäkiä. Hauskaa päivää vietetään koko perheen suosikissa Angry Birds Activity Parkissa.

Holiday Club Saimaaseen

Kartanoromantiikkaa

Entisaikojen loistoonsa pikkuhiljaa palautettu upea Neitsytniemen kartano tarjoaa täydellisen mahdollisuuden vaikkapa romanttisen viikonloppulomasen viettoon. Idyllinen ympäristö huokuu tunnelmaa ja tarinoita Vuoksen varrella eletystä elegantista elämästä.

Tutustu kartanoon

Palloa koloon

Golfin harrastajille Imatran seutu tarjoaa kaksi upeaa, toisistaan eroavaa täysimittaista golfkenttää. Imatra Golfin kenttä on tyypiltään puistokenttä kauniin Immalanjärven rannalla. Kenttä on huippupelaajille hyvin vaativa mutta tarjoaa klubipelaajalle mahdollisuuden turvalliseen bogey-peliin.  Golf Saimaan kenttä Holiday Club Saimaan lähistöllä on suunniteltu tuomaan haasteita ja onnistumisen iloja kaiken tasoisille pelaajille.

Imatran Golf
Golf Saimaa 

Lunta tupaan!

Superpesistä ja talviurheilua keskellä kesää! 27. heinäkuuta IPV-Sotkamo -superpesismatsin yhteydessä Suomen yhdistetyn maajoukkue ottaa mittaa toisistaan KIA Nordic Combined kilpailussa. Äänessä Antero Mertaranta.

Lisätiedot ja liput

Kansainvälistä katuteatteria

Mustan ja Valkoisen kansainvälinen teatterifestivaali järjestetään tänä vuonna katutapahtumana. 28.-31. heinäkuuta järjestettävän festarin teemana on ”Koronan aikainen teatteri”. Katutapahtumaa vietetään kotimaisten ja kansainvälisten huipputaiteilijoiden parissa.

Katso ohjelma

We Love To Festival

30.-31. heinäkuuta Vuoksen varrella Virran puistossa tampataan lujaa! Bailaavan kansan oman festarin musiikkitarjonta kattaa niin tämän päivän hittiartisteja kuin ysärin suursuosikkejakin.

Bailaamaan

Arja Koriseva - Kesäillan konsertti

Monipuolinen viihdetaiteilija Arja Koriseva konsertoi yhdessä pianisti Minna Lintukankaan Imatran kesäteatterin ulkoilmalavalla lauantaina 6.elokuuta. Luvassa on intiimi, lämminhenkinen ja viihdyttävä ilta, jossa on vahva läsnäolo musiikin tekemisessä.

Kesäillan konserttiin

Imatra MTB

7. elokuuta ajettava koko perheen pyöräilytapahtuma on avoin kaiken tasoisille pyöräilyn harrastajille lapsista aikuisiin. Reittivaihtoehtoina ovat 10 km, 30 km sekä 60 km matkat ja tapahtuma kuuluu XCM-cup ja kultaisen kammen osakilpailuihin.

Imatra MTB

M/S Christina

Tasokas, 50-paikkainen risteilyalus, joka tekee tilaus- ja maisemaristeilyjä sekä lähivesille että Saimaan saaristoon. M/S Christinalta löytyvät keula-, perä- ja yläsalongit, aurinkokansi, pieni keittiö, kahvila sekä WC. Laivalla on voimassa A-oikeudet.

M/S Christinalle

M/S Emma

Huvikäyttöön muutettu entinen hinaaja-alus sopii tiloiltaan erinomaisesti pienten ryhmien tilausristeilyille ja saunalaivaksi. Aluksessa on oma keittiö, yhdistetty oleskelu- ja ruokailutila, sauna, pesuhuone, uimataso, WC sekä aurinkokansi, jossa on mukava nautiskella Saimaan järvimaisemista ja aurinkoisista kesäpäivistä.  

M/S Emmalle

s/y Ventura

Lähde nauttimaan Saimaan sinisistä aalloista ja ainutlaatuisesta luonnosta kestävän kehityksen mukaisella tuulivoimalla ilman moottorin pärinää ja pakokaasun katkua. Voit valita purjehdusreissusi valmiista tuotteista tai se voidaan räätälöidä täysin tarpeidesi mukaisesti. 

Venturan kannelle

Vesipolkupyöräilemään

Vesipolkupyörät vievät vesiurheilemisen täysin uudelle tasolle. Soveltuu loistavasti kaikille oli kyseessä siten rankempi urheilusuoritus, seikkaileminen tai hauskanpito.

Kokeilemaan

Kiekko liitoon

Imatran 4 eritasoista frisbeegolfrataa tarjoaa monipuoliset olosuhteet harjoitteluun ja kisailuun sekä leppoisaan ajanviettoon.

Radalle

Hyppää satulaan

Imatran kaupunkipyörillä polkaisee helposti ja kätevästi kaupungin kattavaa pyörätieverkostoa pitkin nähtävyydestä toiseen. Pyöriä löytyy mm. Keskusasemalta, Imatrankoskelta ja Ukonniemestä.

Pyörien sijainti

Lähde liitoon

Turvallisesti yhdessä kokeneen hyppymestarin kanssa suoritettu tandemhyppy on uskomaton elämys jonka muistat pitkään. Pääset nauttimaan postikorttimaisemista ja vapaapudotuksen vauhdista. 

Skydive Karjala

Jäppilänniemen taidetie

Tavallisesta maalaismaisemasta saa hauskemman, kun kylätien varteen pystyttää taideteoksia. Näin on tehty jo reilun kymmenen vuoden ajan Imatran Jäppilänniemessä. 

Taidetielle

Saunalautta Sisu

Sisun kotilaituri sijaitsee Imatran satamassa Lammassaaren kärjessä. Avarat oleskelutilat, tilava sauna sekä mukavat majoitustilat takaavat erilaisen ja onnistuneen seilailun Imatran lähivesillä ja saaristossa. 

Sisulle

Pulmanratkontaa porukalla

Escape Room Imatra tarjoaa jännittävää ongelmanratkaisua kahdessa kohteessa.  Tunniksi takuuvarmasti mieleenpainuvaa tekemistä Imatran keskustassa tai Imatran kylpylässä!

Pakoon!

Huumaavaa kamarimusiikkia

Imatran Konserttihovi on elämys jo itsessään, ja sijainti maaseutumiljöössä viljapeltojen keskellä on osa paikan ainutlaatuista tunnelmaa. Koe salin erityinen akustiikka huippumuusikkojen konsertoimana. 

Konserttihoviin

Monipuolista shoppailua

Imatran ostosmahdollisuuksista ja palveluista löytyy lähes kaikki mitä tarvitset arkeen ja juhlaan. Lukuisat erikois- ja päivittäistavara- kaupat palvelevat  shoppailunnälkäisiä ja kahvilat sekä ravintolat hellivät herkuttelijoita. 

Ostoparatiisit kartalla

Etätöihin lomalle?

Mikäpä olisi parempaa kuin pitää miniloma töiden lomassa? No tietenkin olla töissä lomakohteessa! Nappaa itsellesi etätyöpiste kylpylästä tai Ukonniemen aktiviteettien keskeltä.
Kansallisihmeessä onnistuu sekä pikainen etätyöpiipahdus tai pidempikin rupeama.

Tutustu vaihtoehtoihimme etätöiden toteuttamisesta

Saimaa Life & Light
Imatran Kylpylä