Syksyn paras loma on tässä. 
Ainutlaatuisia nähtävyyksiä ja tapahtumia, ikimuistoisia elämyksiä ja aktiviteetteja. Retkeilyä, pyöräilyä, kalastusta, chillailua. Tutustu Imatran monipuolisiin mahdollisuuksiin ja valitse oma suosikkisi.

Taikametsässä arki katoaa

Imatran Kylpylän sauna- ja allasosasto, Kylpylä Taikametsä, palvelee säällä kuin säällä. Upea suomalaista luontoa vaaliva kokonaisuus hellii lämpimillä altailla ja rentouttaa niin kehon kuin mielenkin. Taikametsästä löytyy 16 allasta ja huikea 80 metrin vesiliukumäki.

Kylpylään

Lomaparatiisi Saimaan rannalla

Imatran Ukonniemen alue tarjoaa täydelliset puitteet aktiivimatkailuun. Lomaparatiisi sinisen Saimaan rannalla on yksi Suomen kauneimpia matkailualueita, jossa latautuu koko keho ja mieli.

Ukonniemeen

Sirkuskylpylä ja vihaiset linnut

Täyden palvelun lomakeskus, josta löytyy tekemistä vuoden ympäri sekä sisällä että ulkoa. Cirque de Saimaa -elämyskylpylässä nautitaan poreista ja lasketaan vesiliukumäkiä. Hauskaa päivää vietetään koko perheen suosikissa Angry Birds Activity Parkissa.

Holiday Club Saimaaseen

Kuninkaan puhe

Kuninkaan puhe on koskettava kuvaus inhimillisyydestä ja esimerkki itse kunkin voimavaroista kasvaa tehtäviensä mittaiseksi. Maailmanmenestysnäytelmän ensi-ilta Teatteri Imatran suurella näyttämöllä 10.9.

Teatteriin

Scandinavian Music Group

Rakastettu Scandinavian Music Group on ihastuttanut kuulijoita omaäänisellä musiikillaan jo kaksikymmentä vuotta. Yhtyeen 20-vuotisjuhlakiertue pysähtyy Imatralle Kulttuuritalo Virran Karelia-saliin 17.9.

Liput ja lisätiedot

Sinisellä Saimaalla seilaten

Koe Saimaa maisemaristeilyllä Imatran lähivesillä tai pidemmällä retkellä Saimaan saaristossa. 

m/s Christina
m/s Emma
s/y Ventura

 

Kiekko liitoon

Imatran 5 eritasoista frisbeegolfrataa tarjoaa monipuoliset olosuhteet harjoitteluun ja kisailuun sekä leppoisaan ajanviettoon. 

Radalle

Kartanoromantiikkaa

Entisaikojen loistoonsa pikkuhiljaa palautettu upea Neitsytniemen kartano tarjoaa täydellisen mahdollisuuden vaikkapa romanttisen viikonloppulomasen viettoon. Idyllinen ympäristö huokuu tunnelmaa ja tarinoita Vuoksen varrella eletystä elegantista elämästä.

Tutustu kartanoon

Kulttuuritalo Virta

Virran syksy on tähtiä täynnä! Karelia-salin lavalle nousevat mm. Scandinavian Music Group, Reijo Taipale, Värttinä, Danny, J. Karjalainen sekä Laura Voutilainen.

Virtaan

Saunalautalla Saimaalle

Ihaile sinisen Saimaan upeita maisemia kattoterassilta ja nauti saunalautan vakaasta kyydistä. Avarat oleskelutilat, tilava sauna sekä mukavat majoitustilat takaavat onnistuneen risteilyn Imatran lähivesillä ja saaristossa.

Sisulle

Padel rantautui Imatralle

Padel Club Finlandin uusi padelhalli on valmistunut Imatran Ukonniemeen.  Hallissa neljä huippulaatuista kenttää, viihtyisät klubitilat sekä välinevuokrauspiste. Maaliskuussa avautui myös Padel Imatran 2 uutta ammattitason sisäkenttää.

Padel Club Finland
Padel Imatra 

Toimintaa ja chillausta

Laadukkaat elämys- ja ohjelmapalvelut matkailijoille, synttäriporukoille, pikkujouluun, polttareihin, tykypäiviin.  Monipuoliset vuokrauspalvelut täydentävät lomaelämyksesi. 

Tuplakasi Action

Pulmanratkontaa porukalla

Escape Room Imatra tarjoaa jännittävää ongelmanratkaisua kahdessa kohteessa.  Tunniksi takuuvarmasti mieleenpainuvaa tekemistä Imatran keskustassa tai Imatran kylpylässä!

Pakoon!

Huumaavaa kamarimusiikkia

Imatran Konserttihovi on elämys jo itsessään, ja sijainti maaseutumiljöössä viljapeltojen keskellä on osa paikan ainutlaatuista tunnelmaa. Koe salin erityinen akustiikka huippumuusikkojen konsertoimana. 

Konserttihoviin

Monipuolista shoppailua

Imatran ostosmahdollisuuksista ja palveluista löytyy lähes kaikki mitä tarvitset arkeen ja juhlaan. Lukuisat erikois- ja päivittäistavarakaupat palvelevat  shoppailunnälkäisiä ja kahvilat sekä ravintolat hellivät herkuttelijoita. 

Ostoparatiisit kartalla

Etätöihin lomalle?

Mikäpä olisi parempaa kuin pitää miniloma töiden lomassa? No tietenkin olla töissä lomakohteessa! Nappaa itsellesi etätyöpiste kylpylästä tai Ukonniemen aktiviteettien keskeltä. Kansallisihmeessä onnistuu sekä pikainen etätyöpiipahdus tai pidempikin rupeama.

Tutustu vaihtoehtoihimme etätöiden toteuttamisesta

Saimaa Life & Light
Imatran Kylpylä