Talven paras loma on tässä. 
Ikimuistoisia elämyksiä ja aktiviteetteja. Hiihtoa, retkeilyä, pyöräilyä, kalastusta, chillailua. Tutustu mahdollisuuksiin ja valitse oma suosikkisi.

Etätöihin lomalle?

Mikäpä olisi parempaa kuin pitää miniloma töiden lomassa? No tietenkin olla töissä lomakohteessa! Nappaa itsellesi etätyöpiste kylpylästä tai Ukonniemen aktiviteettien keskeltä.
Kansallisihmeessä onnistuu sekä pikainen etätyöpiipahdus tai pidempikin rupeama.

Tutustu vaihtoehtoihimme etätöiden toteuttamisesta

Saimaa Life
Imatran Kylpylä

Rinteeseen

Imatran seudun laskettelukeskuksissa kausi jatkuu. FreeSkin kaikki 6 rinnettä ja 3 hissiä sekä Myllymäen 6 rinnettä ja 4 hissiä edelleen käytössä. 

FreeSki
Myllymäki

Discover Saimaa

Imatralla riittää tekemistä myös talviaikaan! Koe lähiluonto maastopyöräretkellä, kokeile lumikenkäilyä ja hio hiihtotaitojasi hiihtokursseillamme. Aito elämys ja puhdas luonto tarjoavat parhaan mahdollisen irtioton arjesta.

Koe Saimaa kaikkina vuodenaikoina

Sirkuskylpylä ja vihaiset linnut

Täyden palvelun lomakeskus, josta löytyy tekemistä vuoden ympäri sekä sisällä että ulkoa. Cirque de Saimaa -elämyskylpylässä nautitaan poreista ja lasketaan vesiliukumäkiä. Hauskaa päivää vietetään koko perheen suosikissa Angry Birds Activity Parkissa.

Holiday Club Saimaaseen

Toimintaa ja chillausta

Laadukkaat elämys- ja ohjelmapalvelut matkailijoille, synttäriporukoille, pikkujouluun, polttareihin, tykypäiviin.  Monipuoliset vuokrauspalvelut täydentävät lomaelämyksesi. 

Tuplakasi Action

Pulmanratkontaa porukalla

Escape Room Imatra tarjoaa jännittävää ongelmanratkaisua kahdessa kohteessa.  Tunniksi takuuvarmasti mieleenpainuvaa tekemistä Imatran keskustassa tai Imatran kylpylässä!

Pakoon!

Monipuolista shoppailua

Imatran ostosmahdollisuuksista ja palveluista löytyy lähes kaikki mitä tarvitset arkeen ja juhlaan. Lukuisat erikois- ja päivittäistavara- kaupat palvelevat  shoppailunnälkäisiä ja kahvilat sekä ravintolat hellivät herkuttelijoita. 

Ostoparatiisit kartalla